HAVERMOUT KOEKJES (TUSSENDOORTJE)

Gepubliceerd op 11 maart 2022 om 09:53

Wat heb je nodig?

8 porties

  • 2-3 Medjoul dadels, zonder pit en in kleine stukjes gesneden
  • 50 gr gehakte noten
  • 2 rijpe bananen, geprakt
  • 125 gr havermout
  • 50 gr kokosrasp
  • 1 el koek of speculaas kruiden
  • 1 el notenpasta
  • 1 el honing
  • snufje zout

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Prak de bananen fijn met een vork.
  3. Voeg de overige ingrediënten toe en meng alles goed door elkaar.
  4. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  5. Gebruik per koekje ongeveer een eetlepel koekjesdeeg
  6. Draai een balletje van het deeg en druk deze vervolgens plat op de bakplaat.
  7. Bak de havermoutkoekjes in zo’n 15-20 minuten goudbruin en gaar

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.